MyLife Open 2018

Van 9 tot en met 17 juni 2018 is er weer het open toernooi van LTC Triomf. Er kan vanaf nu weer worden ingeschreven voor dit alom bekende gezellige open toernooi!

MyLife Open 2018

Schrijf je hier in!

We zijn blij met onze nieuwe hoofdsponsor, MyLife Fitness. Daarom draagt het toernooi nu de nieuwe naam ‘MyLife Open.
Triomf 50 jaar tijdens MyLife Open

Afgelopen jaren was de waardering door de deelnemers groot. Het enthousiasme was er bij de eigen leden en heel vaak juist ook bij de gasten van andere tennisverenigingen. Ook dit jaar willen we er weer een dergelijk succes van maken! De sportieve prestaties zullen in ons fraaie tennispark van Triomf worden geleverd. Een serie van vele activiteiten en lekkernijen waar we om bekend staan keren weer terug: de heerlijke verse hapjes en maaltijden, relaxte loungemuziek met DJ Wessel, de Scroppinobar, loterij met mooie prijzen en de mogelijkheid om racket te laten bespannen en tenniskleding in ‘de sale’ te kopen.
Extra bijzonder maakt het dit jaar datTriomf 50 jaarbestaat en in dat kader op zaterdag 9 juni diverse feestelijke activiteiten worden georganiseerd: Demo Jacco Eltingh en John van Lottum, DJ Wim & Bernard en Groot Niet te Vermijden Feest! Verder zal het toernooi ook nu weer worden afgesloten met de mogelijkheid tot een heerlijke barbecue in het finaleweekend.
Kortom genoeg redenen om in te schrijven!

Klik hier voor het volledige programma.

Bekijk ook onze Facebookpagina voor een impressie van MyLife Triomf

Triomf meets MyLife Open
Per 1 januari 2018 zijn MyLife Fitness - met vestigingen in Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs - en Tennisvereniging Triomf uit Bergschenhoek een meerjarige overeenkomst aangegaan. Doel is om elkaar wederzijds te versterken.

Marc van de Haar, eigenaar van MyLife, en Joost Oudshoorn, voorzitter van LTC Triomf, zijn beiden enthousiast over de mogelijkheden.
De contacten tussen MyLife en Triomf kwamen tot stand, doordat veel leden van Triomf al sporten bij MyLife, aangezien tennis en fitness elkaar heel goed aanvullen. Bij een eerste gesprek tussen Marc en Joost bleek ook dat beiden voortdurend streven naar hoge kwaliteit van het aanbod en zich inspannen om een leuke sfeer te creëren rondom het sporten.

Zodoende ontstond een natuurlijke klik en werd er gezocht naar mogelijkheden voor samenwerking om verder te groeien en van elkaar te leren.
Belangrijk onderdeel van de meerjarige overeenkomst is dat het jaarlijkse open Toernooi van Triomf vanaf 2018 is omgedoopt tot het MyLife Open.

De MyLife fitness clubs zijn de gezelligste sportscholen van Lansingerland. Met een echte familie locatie in Berkel & Rodenrijs én een workout club in Bergschenhoek is er voor jong en oud in verschillende categorieën een groot aanbod aan bewegen. Kwalitatieve, persoonlijke en professionele begeleiding, dat is waar zij met het hele team naar streven. Met meer dan 120 groepslessen per week, een geheel vernieuwde fitnesszaal met de nieuwste technogym apparatuur en een all inclusieve wellness begeleiden zij heel veel leden op weg naar een gezonder bestaan.
Alle informatie over MyLife Fitness is terug te vinden ophttps://mylife.nl/

Goede Doel: Giovanni van Bronckhorst Foundation
Zoals inmiddels een gewoonte willen we ook dit jaar weer aan een goed doel meewerken. De gedachte hierachter is dat het betekenisvol is dat we het plezier dat we allen beleven aan dit tennistoernooi met anderen delen. We zoeken daarvoor altijd naar groepen mensen voor wie dit plezier niet vanzelfsprekend is. Dit jaar hebben we gekozen voor de Giovanni van Bronckhorst Foundation.

De Giovanni van Bronckhorst Foundation (GvBF) is opgericht door Giovanni en Marieke van Bronckhorst met als doel iets terug doen voor de samenleving. Marieke heeft een achtergrond in het onderwijs en voor Giovanni, als voormalig aanvoerder van het Nederlands elftal, heeft sport een grote rol in zijn leven gespeeld.

Het is altijd hun grote wens geweest om deze twee takken van sport samen te laten komen in hun stichting. En dat is gelukt met het belangrijkste project van de foundation: S.V. GIO.

S.V. GIO is een sport- en leerclub. Een echte club met Gio zelf als hoofdtrainer en Marieke als onderwijsadviseur. Bij S.V. GIO werken kinderen uit groep 7 en 8 met een leerachterstand via een onderwijs- en sportprogramma aan hun zelfvertrouwen en toekomst. Er is sportonderwijs aandacht voor begrijpend lezen, spelling en rekenen maar ook voor zelfvertrouwen en ouderbetrokkenheid. Het doel is om deze kinderen een goede start in het voortgezet onderwijs te geven en hen te leren dat ze hun eigen koers kunnen bepalen. Kinderen worden zo kapitein op hun eigen schip!

John Kreuze, toernooidirecteur MyLife Open 2018

• MyLife Open 2018