Tennisclinic donderdag 3 mei - Jeugd & Senioren

Voor de jeugd organiseren wij de Vriendjes en Vriendinnetjes tennis&spelmiddag op donderdag 3 mei. Daarnaast organiseren wij van 19.30 tot 22.00 uur een tennisclinic Techniek achter de effectslagen voor de senioren.

Jeugd:

Tennis is leuk en daarom organiseert jouw tennisschool op donderdag 3 mei van 15.00 – 17.30 een leuke vriendjes en vriendinnetjes tennis&spel middag. Tennis is de sport die jij speelt en die jij erg leuk vindt. Maar hoe leuk is het als jouw vrienden of vriendinnen dit ook een keer komen proberen?! Daarom organiseren wij de vriendjes en vriendinnetjes tennis&spel middag.
Hoe werkt het? Jij schrijft jezelf en jouw vriend of vriendin in voor deze middag. Omdat jij al tennist en jouw vriend of vriendin misschien nog niet, spelen jullie het eerste half uurtje apart. Jij speelt leuke wedstrijdjes, jouw vriendje of vriendinnetje krijgt een korte tennisles om de slagen snel te leren. Daarna spelen jullie samen wedstrijdjes tegen andere vriendjes en vriendinnetjes van de zelfde leeftijd. Hoe leuk is dat?!!!! De leuke dag wordt afgesloten met een lekker glas limonade en een lekkere verrassing.
Deelname geld is €7,50 pp, bij aanvang gepast betalen. Zien wij jullie op donderdag 3 mei op de tennisclub?! Inschrijven doe je
op www.tennisschoolrobmentink.nl bij "AGENDA".

Senioren:
Op donderdag 3 mei (meivakantie) organiseren wij van 19.30 tot 22.00 uur een tennisclinic Techniek achter de effectslagen.

Iedereen heeft wel eens gehoord van topspin of slice, maar er bestaat ook sidespin, kick en american twist. Ben je nieuwsgierig naar de achtergrond van deze slagen en wil je ze graag leren dan ben je van harte welkom op 3 mei.

Het programma van 19.30 tot 22.00 uur op donderdag 3 mei:
19.30: kort theoretisch gedeelte
Aanleren van de effectslagen in circuitvorm
Toepassen van het geleerde in wedstrijdvormen.

De clinic is voor alle volwassenen en oudere jeugd, zowel voor beginners als gevorderden, lid of geen lid.
Deelname geld is €10 pp, bij aanvang gepast betalen
Inschrijven doe je op www.tennisschoolrobmentink.nl bij "AGENDA".

Tot 3 mei!!!

• Tennisclinic donderdag 3 mei - Jeugd & Senioren