Najaarscompetitie

De inschrijving voor de najaarscompetitie is geopend!
De mogelijkheden zie je in het bijgevoegd schema. Voor de zaterdag en zondag zijn de begintijden verruimd, dat wil zeggen, dat je als thuisvereniging zelf kunt bepalen hoe laat je thuiswedstrijden aanvangen. De zondag houden we thuis gewoon om 10.00 uur (vnl. jeugdteams), op zaterdag kan je je voorkeur opgeven om om 10.00 uur of 13.30 uur te starten. Vrijdag start uiteraard om 19.00 uur.

De 8/9 competitie start op zondagmiddag om 17.00 uur, in het voorjaar hebben we met 1 team ingeschreven, deze dames zijn heel enthousiast en hopen op meer inschrijvingen, zodat er misschien wel 3 teams geformeerd kunnen worden! Hiervoor kan je je individueel opgeven, het is een competitievorm voor beginnende tennissers, sterkte 8 of 9, die nog nooit eerder competitie gespeeld hebben.

Je kunt je tot en met
28 mei  bij mij opgeven, marjovanderwel@gmail.com

Klik op onderstaande afbeelding voor download.

Alle informatie van de
KNLTB over de najaarscompetitie (regio Zuidwest) vind je hier