Rabo Interne competitie

Tussenstand interne competitie na 3e speeldag:

Beste tennisliefhebbers,

De dagen beginnen te lengen en dan begint het weer te kriebelen.
De RABO Interne Competitie staat voor de deur. Acht avonden  sportieve strijd en genoeglijk samenzijn.

De speeldata:
3, 10 en 17 april
8, 15, 22 en 29 mei

Je kunt je inschrijven als team maar natuurlijk is het ook mogelijk om individueel in te schrijven. Met de losse inschrijvers proberen we zoveel mogelijk teams te formeren.
Uitgangspunt is dat ook dit jaar iedereen kan deelnemen. Helaas kunnen we geen gebruik meer maken van de banen van BVCB. Dat betekent dat er maximaal 24 teams kunnen meedoen en dat we moeten terugkeren naar een systeem van twee shifts per avond.

Elk team speelt minimaal twee keer (en sommige teams drie keer) in de vroege shift (aanvang 19.00 uur). In de vroege shift worden twee banen tegelijkertijd ingezet. Je hebt dus echt per team vier spelers nodig die om 19.00 uur op de baan staan. Het is wellicht verstandig om daar met de teamsamenstelling rekening mee te houden. We adviseren om met teams van 6 personen in te schrijven.

Inschrijven kan van 3 t/m 10 maart via het inschrijfformulier op de site. Kosten per team zijn 65 euro.
Je hoeft niet om twee minuten over twaalf ’s nachts een mail te sturen uit angst dat je anders niet mee kunt doen.  Als je dat maar wel voor 11 maart doet.

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen maken we een indeling en een wedstrijdschema. Als blijkt dat er te veel inschrijvingen zijn behouden we ons het recht voor om nog te schuiven in de teamsamenstelling. Blijkt dat er dan toch nog te veel teams zijn dan zoeken we onze toevlucht tot loting. Het moet in onze optiek zo zijn dat iedereen evenveel kans heeft op deelname.

Vorig jaar zijn we gestart met de Culicup. Voor een eerste keer was dat best succesvol maar niet toereikend om alle avonden te genieten van culinaire hoogstandjes. We hopen dan ook dat zich dit jaar voldoende teams aanmelden om een avond de hapjes te verzorgen.  Let wel: we hebben voor zowel de vroege als de late shift een culiteam nodig.  Je kunt aanspraak maken op een bescheiden budget voor de ingrediënten. Als extra stimulans zullen we aanmelding als culiteam laten meewegen bij een eventuele loting. En uiteraard mag het smakelijkste team de ‘schaal’ mee naar huis nemen.

Het prijzengeld liegt er niet om. Alleen daarom zou je al mee willen doen. Hoewel het sociale aspect natuurlijk veel belangrijker is. De spelregels zijn ongewijzigd:

4 partijen: damesdubbel, herendubbel en 2x mixpartij
Wedstrijd duurt veertig minuten
Maximaal 5 minuten inspelen
De bel is stoppen (dus niet het punt afspelen)
Winnaars 2 punten
Gelijk 1 punt
Invallers dienen een gelijkwaardig speelniveau te hebben (op basis van de actuele ranking in het dubbelspel)
Na de wedstrijd uitslagformulier in de gele bus deponeren.

Inschrijven maar!
De interne competitie commissie a.k.a. de internisten
Paulien, Rika, Rinus & Nick

Commissieleden