Sponsorcommissie

Doel en taken sponsorcommissie

• Doel van de commissie is werving en relatiebeheer van de clubsponsoren en de coördinatie van de evenementensponsoring binnen de vereniging middels de verantwoordelijke commissies.
  • Clubsponsoren zijn die sponsoren die LTC Triomf structureel sponseren als hoofd- of subsponsor of door middel van huur van advertentieruimte in de verschillende aangeboden vormen (zoals winddoeken, website, vlaggen etc).
  • Evenementensponsoren zijn die sponsoren die zich specifiek verbinden aan een evenement, zoals competities of toernooien.

Taken van de sponsorcommissie

• Jaarlijks opstellen van een sponsorplan, indusief begroting;
  • Onderhouden en ontwikkelen van sponsormogelijkheden binnen de vereniging;
  • Coordinatie van evenementensponsoring;
  • Werving van clubsponsoren;
  • Desgevraagd ondersteunen van de commissies bij de werving van evenementensponsoren;
  • Onderhouden van relaties met clubsponsoren;
  • De penningmeester informeren over de te innen sponsorgelden;
  • Toezicht houden op verzorgde advertentieruimte;Archiveren en beheren van sponsorcontracten van clubsponsoren;
  • Onderhouden van een overzicht met clubsponsoren op de site van LTC Triomf;
  • Toezicht houden op en zorg dragen voor, afspraken voortkomend uit clubsponsorovereenkomsten.

Randvoorwaarden

• Sponsorcommissie valt onder directe verantwoordelijkheid van de voorzitter LTC Triomf.
  • Per kwartaal vindt overleg plaats tussen sponsorcommissie en bestuursverantwoordelijke m.b.t. het te voeren beleid en uitvoering van taken.
  • Commissies van evenementen mogen t.b.v. evenementensponsoring clubsponsoren, zoals deze vermeld staan op de site van LTC Triomf, uitsluitend benaderen na overleg met de sponsorcommissie.
  • Evenementencommissies zijn verplicht direct na afloop van een evenement alle sponsorbijdragen te melden bij de sponsorcommissie.

Commissieleden

Ingeborg Kleijer