Barbegeleiding

De hieronder genoemde leden zijn verantwoordelijk voor een goede barbegeleiding in het zomerseizoen op de aangegeven dagen.
Contactpersonen voor de barcommissie zijn in de lijst aangegeven en deze zijn tevens verantwoordelijk voor de codesleutel van de alarminstallatie.

Taken van de barbegeleiders

• Van maandag t/m vrijdag opent Fred het clubhuis om 19:30 en maakt bardienstleden wegwijs. In het weekend opening clubhuis door de barbegeleiders.
  • Bardienstleden meedelen wie de barbegeleiders zijn en meedelen waar zij te vinden zijn bij vragen/problemen rond de bar.
  • Als het team barbegeleiders niet speelt dient een teamlid aan het begin en eind van de avond aanwezig te zijn.
  • Bij slecht weer contact houden met Fred over sluiting van het clubhuis.
  • Vooral tegen het eind van de avond de bardienstmedewerkers helpen met aanpak vervelende leden. Dronken leden niet meer schenken en niet met de auto laten weggaan.
  • Vanaf 23:00 uur de bardienstleden bar en clubhuis laten opruimen; om 23:15 aanstalten maken om af te sluiten.
  • Controleer of bardienstleden hun paraaf hebben gezet in het bardienstrooster. Bij ontbreken hiervan direct een E-mail zenden aan barcommissie@ltctriomf.nl  voor verzending van een boeterekening van 50 euro.
  • Geld afstorten in de kluis volgens de procedure die zich bevindt achter de bar.
  • Controleren of alle keukenapparatuur en de afzuigkap is uitgeschakeld.
  • Controleren of de afwasmachine volgens de procedure is schoongemaakt.
  • Controleren dat alle buitendeuren zijn afgesloten (de deur naar de kleedruimten geldt als buitendeur).
  • Enige verlichting in het clubhuis laten branden (gaat vanzelf uit en weer aan met het alarm).
  • Alarm inschakelen en voordeur op slot

Leo Bijvoet

Contactpersoon maandag