Openingstoernooi

Het nieuwe tennisseizoen bij Triomf wordt op Zondag 25 maart  weer geopend met het bekende openingstoernooi.

Een gezellig toernooi voor alle niveaus waarin dubbel en mix koppels elkaar tegenkomen in een wedstrijdvorm. De opgave kan per koppel en individueel.

Afhankelijk van het aantal deelnemers en speelsterkten worden er verschillende poules gemaakt. Ook beginnende en nieuwe spelers zijn van harte welkom! Direct een leuke manier om kennis te maken met de leden van onze vereniging. Afgelopen jaar viel op dat er weinig spelers waren in de categorie 6 of hoger, ook hier wordt rekening mee gehouden, zodat er leuke wedstrijden gespeeld kunnen worden!

Bij binnenkomst staat de koffie/thee klaar met wat lekkers erbij en aan het eind van de middag volgt de prijsuitreiking.

Aanwezig 12.30 uur, aanvang toernooi: 13.00 uur, we verwachten dat we rond 17.00 uur klaar zijn.

Inschrijfkosten € 5,00 euro pp.

Schrijf je in via het inschrijfformulier op deze pagina.

Veel tennisplezier!
Marjo van der Wel en Rika van Swieten