Uitnodiging 9 juni en inschrijving clinic

Dit jaar bestaat LTC Triomf 50 jaar! Hierbij nodigen we jou en je familie/beste vrienden uit om dat met ons te vieren op 9 juni. Buiten een geweldige feestavond, met een optreden van onder andere Het Groot Niet Te Vermijden, kunnen onze leden ‘s middags deelnemen aan een clinic, georganiseerd door Jacco Eltingh en John van Lottum, in samenwerking met onze eigen tennisschool!

Het programma voor de clinic ziet er als volgt uit:

13.45 uur Welkomstwoord
14.00 uur Warming up en groepsfoto
14.15 uur Start clinic voor de jeugd (max 32 personen)
15.15 uur PAUZE / Warming up 2e groep / groepsfoto
15.30 uur Start clinic senioren (max 32 personen)
16.30 uur Demonstratiewedstrijd
17.00 uur Einde clinic

Heb je altijd al eens een balletje willen slaan met een toptennisser, dan is dit je kans! Na afloop kun kun je ook met de heren op de foto. Vul onderstaand formulier in als je mee wilt doen. Het aantal plaatsen is beperkt dus wees er snel bij! De uiterste inschrijfdatum is 26 mei 2018, maar hoe eerder je je inschrijft, hoe groter de kans op deelname.

Inschrijfformulier Clinic 9 juni 2018

RadDatePicker