Ballenavonden

Rackettrekavonden - ook wel "(bitter)ballenavonden" genoemd;

Elke dinsdagavond (niet in de weken dat de interne competitie gespeeld wordt) organiseert de recreantencommissie van 19.30 tot ca. 22.00 uur een tennisavond.
Kun je niet om 19.30 uur, kom dan gewoon wat later. Je speelt dan in de volgende ronde mee. Voor de samenstelling van de dubbels gebruiken wij gekleurde tafeltennisballetjes in plaats van de rackets en worden er wedstrijden van 30 of 45 minuten gespeeld (afhankelijk van het aantal spelers/speelsters).

Deze avonden zijn bedoeld voor zowel nieuwe leden als bestaande leden waarbij gezelligheid en elkaar ontmoeten belangrijker is dan winnen. De avonden worden afgesloten met bitterballen (op kosten van de vereniging) en een drankje (voor eigen rekening). Daarnaast organiseert de commissie een toernooi. (eind oktober)

De commissie bestaat op het moment uit:
Ton van der Burg
Hans Bosman