De ladder van 50

Dit jaar bestaat Triomf 50 jaar!. Dat willen we uitgebreid en spectaculair vieren op zaterdag 9 juni. Een evenement  voor ALLE leden waar we de komende 50 jaar met genoegen op terug kunnen kijken.
Het bestuur heeft al een flink bedrag gereserveerd voor de festiviteiten maar om het echt onvergetelijk te maken zouden we nog wel wat euro’s kunnen gebruiken.

Een tennisclinic/demonstratiewedstrijd door John van Lottum en Jacco Elthing is al vastgelegd, evenals een spetterend optreden van het Groot Niet Te Vermijden! Daar tussendoor willen we iedereen graag verwennen met losse acts en zoveel mogelijk gratis aanbieden. Denk aan poffertjes voor de jeugd of verse pizza’s voor iedereen.

Daarvoor hebben we de hulp nodig van onze reguliere sponsors maar ook willen we kleinere bedrijven, zelfstandigen en particulieren van harte uitnodigen deel uit te maken van ‘de Ladder van 50’.

Doneer 50 euro of een veelvoud daarvan en plaats je daarmee op de ladder. De eerste donateur staat bovenaan de lijst. Hebben we 50 biedingen binnen dan maken we er een ladder van honderd van! Wil je verzekerd zijn van een hoge plaats of de koppositie, kom dan met een hoger bedrag over de brug. De hoogste bieder staat natuurlijk bovenaan!
Van de donaties gaat de helft naar de Giovanni van Bronckhorst Foundation. Zij zetten zich in voor kinderen met een leerachterstand.

Op de website en in het clubhuis publiceren we de komende maanden regelmatig de nieuwe stand. De mogelijkheid bestaat om bij je donatie een boodschap mee te sturen. Maak reclame voor je bedrijf, doe de groeten of feliciteer iemand. Als het maar binnen de 70 lettertekens blijft en voldoet aan de fatsoensnormen.

De deelnemers aan de Ladder maken verder kans op bijzondere prijzen (laat dat maar aan Gio over) en worden tijdens de festiviteiten extra in het zonnetje gezet. Je donatie gaat in ieder geval nooit verloren.

Schrijf je in met onderstaand formulier of meld je aan bij Fred. We gaan er een mooi jubileumjaar van maken!

Opgaveformulier

Het sponsorbedrag kun je storten op reknr. NL91 RABO 0106 6916 27 tnv LTC Triomf. Onder vermelding van: Clubladder + naam deelnemer

Verzenden